3 måder, du kan fordrive tiden, når du keder dig

By:

Du kender det sikkert; du kommer hjem fra skole eller arbejde, du har ingen planer, og du keder dig! Så hvordan fordriver man tiden bedst? Vi kommer her med 3 tips til, hvad du kan bruge tiden på, hvis du mangler noget at lave.

Tegn cirkler og motiver

Et fint sted at starte, er at fatte en blyant og et stykke papir, og begynde at tegne cirkler, former og krummelurer. Det er let og ligetil, for næsten alle har en blyant og en stak papir liggende. Husk, at der helt sikkert ligger noget i printeren, du kan bruge. Du kan eventuelt finde tegneguides på nettet, hvor du får gode tips og tricks, eller du kan begynde med at finde et objekt i hjemmet, som du tegner efter. Det er en god og hyggelig måde at fordrive tiden, og så er det sundt for hjernen og stimulerer kreativiteten.

Mal flotte malerier

Hvis du gerne vil gøre det mere avanceret end almindelige tegninger, kan du tage ned i din lokale hobbyforretning, eller finde deres webshop online, og købe pensler, lærred og maling. Du kan f.eks. vælge vandmaling, akryl eller oliefarve, der alle her forskellige egenskaber, når der skal laves kunstværker. Leg med farver, former og objekter og slip fantasien fri.

Lær at strikke eller hækle

Strikning og hækling er populært som aldrig før, og mens det er fantastisk tidsfordriv, så kommer der faktisk noget ud på den anden side, som du kan bruge og tage på. Måske er det ikke den første sweater, du kommer til at gå med de næste mange år, men når du har øvet dig og er blevet dygtig, kan du begynde at strikke hjemmelavede gaver og tøj til dig selv, som du selv kan bestemme, hvordan skal se ud.