3 maskiner til din store produktion

By:

Har du fået en genial idé til et godt produkt, som kan redde verden? Så skal du være klar til at oppe dig på produktionsfronten, fordi du ikke kan skalere op ved at lave produktet i hænderne. Hvis du gerne vil nedsætte dine løbende omkostninger, skal du anskaffe dig en maskine, som kan lave produktet, uden at du skal røre en finger. Vi giver dig her gode råd til opsætning af det store maskineri.

Filteranlæg

En måde, man kan spare en masse penge på som virksomhed, er ved at bruge restmaterialer fra andre produktioner. Det kan dog betyde, at der er noget indhold, som skal sorteres fra, og her skal du bruge et filteranlæg. Filteranlægget filtrerer, hvad end du ønsker fjernet, så der kun er det gode materiale tilbage. Kan bruges til både tørre og våde masser.

Rullebånd

Har du tænkt på den interne logistik, når materialerne skal rundt i hallen? Det er også ikke samme maskine, som både producerer og pakker produkterne, og derfor skal du bruge et rullebånd, som kan transportere dem fra produktion direkte til indpakning. Løsningen koster selvfølgelig på kort sigt, men på lang sigt vil det betale sig ikke at skulle betale en menneskeløn for at køre dem frem og tilbage.

Udluftning

Behandler du giftige gasser eller andre materialer, som kan udgøre en fare? Så har du brug for udluftning i industristørrelse. Det er ikke nok med en normal køkkenventilation, da udsugningen skal kunne noget helt andet. Du gør dette for at beskytte arbejderne på din arbejdsplads, og det er en investering, som er både lovpligtig og god.

Posted in: Indeklima