Køb reoler til dit lager hos Midtjysk reservedelslager

By:

Hvis du mangler enten nye eller brugte reoler til dit lager, kan du med fordel kontakte Midtjysk reservedelslager. Virksomheden forhandler pallereoler fra nogle af de mester anerkendte fabrikanter på markedet. Med de rette pallereoler kan du nemt og hurtigt få skabt et lager, der er både pænt og ryddeligt.

Med sikkerheden i højsædet

En kæphest for Midtjysk reservedelslager er sikkerheden. Der er alle deres pallereoler fremstillet efter de eksisterende sikkerhedsstandarder i både Danmark og Europa. Hvis du vælger at købe brugte pallereoler, kan du derfor også være sikker på, at reolerne altid er blevet eftertjekket. Hvis der er nogle form for skader på dem, bliver de repareret eller kasseret. Derfor får du altid kun funktionsdygtige reoler med fra virksomheden. Nye såvel som brugte.

Årligt eftersyn

Ifølge myndighedernes krav skal både pallereoler, lagerreoler og grenreoler eftersynes mindst én gang om året. Formålet med synet er at sørge for, at eventuelle skader bliver repareret. På den måde øges sikkerheden, og så lever pallerne også op til Arbejdstilsynets krav. Midtjysk reservedelslager efterlever naturligvis dette krav.

Fornuftige priser

En anden kæphest for virksomheden er priserne. Derfor tilstræber de altid efter at kunne levere paller til den mest fornuftige pris på markedet – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du også altid kontakte firmaet, hvis du ønsker et godt tilbud på nogle pallereoler til dit lager. De vil uden tvivl give dig en pris, som du kun kan være tilfreds med.

Husk også tilbehøret

Måske har du også brug for ekstra udstyr til dine pallereoler. I så fald har du også mulighed for at købe en masse forskelligt tilbehør hos virksomheden. Du kan blandt andet købe stigebensbeskyttere, rygnet, pallestop, palleudtræk, nethyder, netafskærmning, belastningsskilte og truckværn. På den måde kan du blive klædt fuldstændigt på til at håndtere dine reoler.

Posted in: Reoler