Gear til cyklen: 3 ting, der kan forbedre din oplevelse

By:

Vi danskere er et af de folkefærd i verden, som bruger cyklen allermest – og det er en rigtig god ting. Det er dog langt fra de fleste danskere, som går op i sin cykel, men blot bruger den som transportmiddel. Vi kommer her med tre tips til, hvordan du kan forbedre din køreoplevelse med nogle simple tricks.

Mobilholder til cykel

Det er godt, at vi er mange, der cykler, men hvis du har kørt i København, ved du også, at cyklerne nogle gange kører en smule farligt. Det skyldes nogle gange, at der snakkes i telefon samtidig med, at man hjulrer derudaf. Derfor kan du med en mobilholder til cyklen undgå at være en gene i trafikken og til fare for andre.

Skru dine lygter på

Kender du det med, at du hver eneste vintermorgen skal sætte dine lygter på manuelt? Det er muligt at sætte lygterne på med skruer, så de ikke hele tiden skal tages af og på, men sidder der hele døgnet rundt. Du sparer rigtig meget tid, og du undgår også at have glemt lygterne, når du er kommet ned fra tredje sal og skal afsted om morgenen.

Monter en pumpe på cyklen

Hvis en cykel rent faktisk punkturer, så går der ikke lang tid, før du skal have fat i en pumpe eller en ny slange. Men de fleste har en travl hverdag, hvor de få minutter kan være afgørende, og derfor bør du montere en pumpe på selve cyklen, så du altid lige kan få de sidste kilometer ud af cyklen.

Posted in: Biludstyr