3 tips til det iderige børneværelse

By:

Er dit barn også på vej i den alder, hvor legetøj og Disney-figurer pludseligt er meget mere interessante? Så går du uden tvivl en spændende tid i møde, hvor meget grundlæggende læring finder sted. Det skal du være med til at fordre gennem god indretning, og derfor kommer vi har med tre gode råd til, hvordan du kan indrette børneværelset.

Tapeter med børnenes favoritter

Dine børn har uden tvivl nogle klare favoritter blandt deres figurer, hvad end det er på iPad’en, malebogen eller TV’et. Og du kan meget hurtigt få dine børn til at elske dig, hvis du sætter børnetapeter op med eksempelvis Elsa fra Frost, eller hvem der nu måtte være lige præcis dit barns yndling. Som alternativ kan vælge at hænge plakater op, selvom tapet er den store løsning, hvor du går hele vejen.

Legemåtter med puslefliser

Når dit barn har denne alder, så vil du opleve, at rigtig meget leg foregår ved gulvet, fordi det er her, barnet er vant til at begå sig. Med legemåtter af pluslefliser så kan barnet både få et blødt underlag at lege på, og samtidig kan dette tiltag være med til at styrke både motorik og logik hos barnet, da fliserne skal sættes sammen, hvis man tager dem fra hinanden.

Apps til læring

Der findes efterhånden rigtig mange muligheder for e-learning til børn, og det er rigtig smart som forældre at installere disse apps, fordi de typisk involverer en god mængde sjov såvel som læring. Derfor vil dine børn slet ikke opleve, at de er i skole, når de bruger appen. Smart, ikke?

Posted in: Tapeter