Få styr på madkassen inden dit barn starter i skole

By:

Lige gyldigt om dit barn skal i skole for første gang, eller det allerede har gået der i nogle år, kan det være en god ide at få styr på madkassen i løbet af sommerferien. Der findes mange forskellige former for madkasser, og som dit barn bliver ældre, vil dets behov i forhold til madkasser ændre sig. Det samme vil dets smag og dets stil. 

Hos babadut.dk har de et stort udvalg af madkasser. Dit barn kan dermed nemt blive klar til skolestart, når I går ind og ser på alle de forskellige madkasser, som de har. 

En madkasse til det hele

Det kan være smart, at dit barn har en madkasse, hvor al maden kan være i. Det er både frokosten og snacks til de forskellige frikvarterer. Med de nye lange skoledage efter folkeskolereformen er det vigtigt, at ens barn har meget mad med, så de kan holde energien oppe gennem hele dagen. Vi ved selv, hvor trætte vi bliver sidst på en lang arbejdsdag. 

Babadut.dk har flere forskellige mærker af madkasser, hvor al barnets mad kan være i. Det er for eksempel Laptop Lunchbox, hvor man har en stor madkasse med flere små bokse i. Det giver mulighed for at have grøntsager i den ene, frugt i den anden og noget rugbrød i en tredje. På den måde er der ikke noget af maden, der bliver mast eller rører ved hinanden. Det er meget vigtigt for nogle børn. 

Sørg for noget at drikke

Babadut.dk har også doddlebags. Det er genanvendelige poser, som kan bruges til drikkevarer eller til andre flydende ting som smoothies og grød. En smoothie kan være en god måde at få noget mere frugt og grøntsager i sit barn. Det kan derfor være en god ide at give dem en doddlebag med smoothie med. Det kan også være, at dit barn godt kan lide kold suppe. Så kan barnet også have det med i en doddlebag. 

Posted in: Uncategorized