Philips Hue giver dig personlig trådløs belysning

By:

Philips Hue ændrer din måde at opfatte belysning i dit hjem. Glem alt om stikkontakter, der skal tændes og slukkes. Philips Hue er et innovativt trådløst LED belysningsystem, som styres via en App på din tablet eller smartphone. For at bruge Philips Hue skal du have en bro, som kan styre alle pærer i hjemmet, og de skal så tilsluttes internettet via et netværkskabel. Dernæst er du klar til at fjernstyre dine hue pærer og lamper, uanset hvor du befinder dig. Philips Hue Tap er en fjernbetjening, som kan programmeres til at styre lyset, og den virker som en kontakt. Den er et alternativ til Appen på din smartphone eller tablet. Tappen kræver ikke strøm, og du kan eksempelvis bruge den, når du er i dit hjem. Philips Hue pærer har en lang levetid på op til 15.000 timer, og sammenlignet med traditionelle pærer sparer de op til 80 % energi.

Philips Hue pærer i hvide og kulørte farver

Philips Hue White Ambiance er en pære, som lyser i alle nuancer af hvid og kan skifte hverdagslys eller arbejdslys ud med hyggebelysning alt efter behov. Philips Hue – den farvede pære er et populært produkt, som skaber masser af god stemning. Du regulerer lysstyrken via Appen, og pæren kan skifte mellem 16 millioner farver.

Mange spændende Philips Hue lamper

Der findes mange spændende lamper i Philips Hue-serien. Du kan f.eks. vælge modellerne Iris, Bloom, som er gode til at oplyse en hel væg. Lightstrip er den lampe, som har tape på undersiden og derfor kan monteres næsten alle steder. Philips Hue Beyond Pendel er en fantastisk lampe, som med sine to lampeskærme giver mulighed for at lyse med to separate pærer under hver skærm. Du kan selvfølgelig regulere lysstyrken og farverne. Hue + Philips Caress Pendel er en smuk mat-hvid glaspendel med en farvet Hue pære, hvilket giver en super flot lyseffekt. Hue + VITA Eros Fjerlampe giver et fantastisk samspil mellem det flotte lys fra Philips Hue og den hvide fjerlampe. I Lampegurus sortiment finder du andre smukke, dekorative lamper fra Philips Hue.

Posted in: Uncategorized