Et år på efterskole fyldt med musik

By:

En efterskole med musik er for dig, der drømmer om sætte en fod indenfor musikkens verden. På Tølløse privat- og efterskole har vi en musiklinje, der er skræddersyet til at give dig det fedeste efterskoleår fyldt med musik. Du behøver ikke være mester i et instrument eller sang for at starte. Alt det kræver er din lyst, interesse og engagement!

I undervisningen kommer du til at arbejde med mange forskellige genrer og udtryksformer. Du kan være sikker på, at du bliver kastet ud i en masse lærerige projekter.

Med musiklinjen kan du vælge flere valgfag. Et af valgfagene du kan vælge på musiklinjen er sangskrivning. Her lærer du at skrive din egen sang helt fra bunden, som du både kan få lov til at indspille og fremføre! Andre valgfag på linjen er blandt andet rytmisk kor og sammenspil. Du kan læse mere om valgfagene på skolens hjemmeside.

På Tølløse privat- og efterskole bliver du ikke kun mødt med musik i undervisningen, selvom du går på musiklinjen. Musiklinjen har tæt samarbejde med teater- og danselinjen. Det sker igennem flere årlige workshops, hvor alle linjerne på tværs skal opleve og lære af hindanden.

Hele undervisningen kulminerer i efterskolens årlige forestilling, som alle efterskolens linjer i fire uger samarbejder om at få op at stå.

Inspirerende og lærerig undervisning

Tølløse privat- og efterskole har professionelle lærere, som har mange års erfaring i blandt andet sangskrivning, kor, sammenspil og meget mere. Lærerne er engagerede og dygtige, og ønsker at du får den bedste oplevelse under dit efterskoleophold. Du kan på efterskolen blive undervist i lige det instrument du vil, om så det er trommer eller bas.

Meld dig til efterskolen allerede i dag

Går du med en musiker i maven, og drømmer om at gøre musikken en del af dit efterskoleophold, skal du ikke tøve med at kontakte os! Tølløse privat- og efterskole kan med sikkerhed garantere dig for, at du vil få et år du aldrig glemmer!

Posted in: efterskole