Dykkerbriller med styrke til dine vandeventyr

By:

Der er sjældent noget mere smukt end synet af det frodige undervandslandskab, hvor fisk, koraller og vandets forfriskende lethed er omdrejningspunktet. Men dykningen er ikke meget værd, hvis man som nær- eller langsynet helst vil undgå at bære linser undervands. Briller kan også være lidt af en opgave at have på under den vigtige dykkermaske, da der oftest ikke er plads til dem, medmindre stellet er meget tyndt. Samtidig er det svært at undgå, at der af og til siver vand ind under dykkebrillerne, hvorved det ikke er specielt praktisk at skulle op og tørre de indvendige briller af eller udskifte linserne hver halve time. Derfor er det oplagt at tage et kig på mulighederne indenfor dykkerbriller med styrke, så du kan få mest muligt ud af din undervandsoplevelser.

Vælg den rigtige dykkermaske

I valget af dykkermaske med styrke, er det vigtigt, at du kender til den præcise styrke på hvert øje. Derfor er det oplagt at få en tid hos en optiker for enten at få et retsmæssigt billede af dine øjnes nuværende styrkebehov eller hvis du for første gang skal have tjekket, om du rent faktisk behøver briller. Det smarte ved de styrkedykkerbriller, der findes på markedet, er, at det ofte er muligt at udskifte linserne, så du senere hen kan opdatere styrkeglassene, hvis din styrke har udviklet sig.

Køb optiske glas med styrke separat

Hvis du allerede har dykkerbriller, hvor glassene kan udskiftes – eksempelvis fra Pro Dive Gears Discovery serie – kan du nemt tilkøbe optiske glas med styrke separat. Således kan du selv nemt udskifte glassene til din dykkermaske, så du igen har mulighed for at se helt klart under vand. Er det første gang, du skal se under vand med styrkeglas? Så kan du godt glæde dig. Mange oplever nemlig et kæmpe boost i lysten til at dykke i synet af undervandsdetaljer, de aldrig tidligere har lagt mærke til – takket være en ny og forbedret glasstyrke.