Biofreeze gel til smertelindring

By:

Store mængder paracetamol, ibuprofen og lignende smertestillende i pilleform kan være en hård affære for maven og fordøjelsen. Derfor kan det være en god idé at anvende hudabsorberende smertelindring, der kan benyttes udvortes, så din mave får en pause. Dette gælder især, hvis du har ryg- og nakkesmerter, ondt i led eller generel muskelømhed.

Sådan virker smertelindrende gels

Leder du efter smertespillende, der har en lindrende effekt – også om natten? En oplagt mulighed tager udgangspunkt i kølende gels, der efterhånden kan købes i stort set alle apoteker. Heraf er biofreeze gel nok blevet én af de mest populære varianter. Det er der mange gode grunde til. Den effektivt smertelindrende gel virker blandt andet ved hjælp af såkaldt koldterapi. Ved afkøling af musklerne vil inflammation og hævelse svinde en, så nervespidserne ikke udsættes for belastning fra væsketrykket i samme grad. Denne effekt, der typisk opnås efter 2-3 behandlinger, resulterer i færre smerter og mindre anspændthed.

Brug biofreeze til forebyggelse af smerter

Det er ikke kun ved akutte smerter, at den smarte biofreeze gel kan benyttes. Den kan i høj grad også anvendes til forebyggende behandling i forbindelse med alt fra genoptræning til massagebaserede behandlinger af bindevævet i de muskler og områder, du oplever smerter. Du kan med andre ord anvende den hjemme i trygge rammer som et forebyggende tiltag mod fremtidige smerter ved at massere ind i huden på de områder og muskelgrupper, du har en tendens til at få smerter i. Foruden at være med til at reducere inflammation og væskeansamlinger, kan selve massagen også være med til at reducere anspændthed i kroppen markant. Derfor er det oplagt at benytte biofreeze gelen i sammenhæng med behandlingsformer, du selv kan klare derhjemme. Er du ramt af smerter i rygområdet, hvor det kan være svært selv at nå, kan du eventuelt få din partner eller en massør til at anvende gelen under massageprocessen.