Det er ikke for sent at købe et højbed

By:

Selvom efteråret og vinteren er på vej, er det på ingen måde for sent at købe et højbed. Højbede er lavet, så de tåler vind og vejr. Man kan derfor sagtens have dem stående udenfor om vinteren. Så er de klar til brug til næste år. Du kan selvfølgelig også sætte dem ind i skuret eller i garagen vinteren over, hvis du gerne vil skåne dem lidt og have helt nye højbede at sætte frem til foråret. 

Hos lyngeshop.dk har de et stort udvalg af højbede. Du kan derfor finde lige de bede, du gerne vil have. Det er både store bede til dem med store haver og små bede til dem med store haver. Man må dog selvfølgelig godt købe et lille bed, selvom man har en stor have og omvendt. Her om vinteren kan du ofte finde gode tilbud på højbede. Det er derfor værd at holde øje med. Der er ofte gode tilbud på ting, der ikke er i sæson. 

Højbede er gode for dem, der har dårlig ryg. Bedene kan nemlig sættes oven på hinanden, så de bliver højere. De kan komme helt op i 75 centimeters højde. Det er en meget behageligere højde at arbejde ud fra, hvis man har problemer med ryggen. Højbedene gør derfor, at man kan blive ved med at arbejde i haven, også selvom man har dårlig ryg. 

Højbede kan også være gode, hvis du har problemer med snegle. Man kan få højbede med sneglekant på. Det er en kant, som sneglene ikke kan komme over. Der er mange blomster og bær, som sneglene er glade for. Dem kan man med fordel plante i sit højbed, så slipper man for, at sneglene ødelægger dem. Det kan svært at slippe af med snegle på andre måder, men på denne måde kan i hvert fald holde dem ude af bedet og have nogle ting i fred. 

Posted in: Uncategorized