Få mere lys i din bolig med indvendige glasdøre

By:

Efteråret og mørket er på vej. Når det kommer, har man brug for masser af lys indenfor. Det kan jage det værste af ens vinterdepression væk. Hvis man her et meget mørkt hus, kan det give mere lys i rummene, at man får indvendigedøre med vinduer i. Det kan for eksempel være mellem gangen og stuen eller mellem stuen og køkkenet. Det er en hurtigt måde at få mere dagslys uden at skulle til at lave nye vinduer. 

Hos webbutikken melholt.nu har de et stort udvalg af indvendige døre med vinduer. De såkaldte franske døre. Du har dermed rigtig meget at vælge imellem, når det kommer til indvendige døre. 

Det er både døre med vinduer hele vejen ned eller kun halvvejs. Fordelen ved, at vinduerne går hele vejen ned, er, at de lukker mere lys ind. Mange synes dog, at det ser mere elegant ud, hvis vinduerne kun går halvt ned. Begge typer af døre fås både som enkelt døre og dobbeltdøre. Man kan også få en enkeltdør med en række vinduer ved siden af. Det kan også give mere lys. 

En anden mulighed for at få mere lys i sit hjem er at få skydedøre. På den måde har man en helt åben døråbning, når skydedøren er trukket til side. Ellers vil man ofte have en indvendig dør, der skygger og blokerer for noget af lyset. Også selvom den er åben. 

En skydedør er også en god løsning, fordi den ikke fylder så meget. Særligt i små hjem kan skydedøre være en god ide, fordi de sparer en for noget plads. Man behøver ikke at tænke i at gøre plads til, at døren skal kunne lukke eller åbne. Særligt på små toiletter inde i byen kan det være en fordel. Ofte fører døren ud til en næsten lige så lille entre. Lige meget hvilken vej den vender, vil der derfor ikke være meget plads. 

Posted in: Uncategorized