Velværd og pleje

By:

Mange mennesker går hver dag med muskel- og ledsmerter. Det kan skyldes en forkert holdning i ryggen, eller at man ligger og sover forkert. Jo længere tid at man går med smerterne, jo værre kan de blive, men det kan også være svære at få smerterne væk.

Derfor er det vigtigt, at man husker at passe på sin krop både om dagen og om natten.

Hos Carerelax.dk sælger de produkter, der er med til at pleje din krop, så du fremover undgår smerter. Siden 2006 har de været de været blandt de førende på markedet indenfor salg af massagestole. De har et stort udvalg indenfor massagestole. De har blandt andet massagestole, der udover at massere ryggen også massere benene og armene. De har også en massagestol, der udover at give massage også giver varme, mens den massere, og en stol der er god til skuldermassage.

Udover massagestole, så forhandler de også senge. Det er ikke kun vigtigt at have den rigtige kropsholdning om dagen. Det er lige så vigtigt at have den rigtige kropsholdning om natten. Hvis man ligger dårligt i sin seng, så kan det give smerter i kroppen. At have smerter konstant kan forringe ens livskvalitet. Hos Carerelax.dk forhandler de senge, som former sig efter din krop. Du undgår derfor at ligge i en dårlig stilling, fordi du prøver at tilpasse dig sengen. Her er det sengen, der tilpasser sig din krop.

Derudover forhandler de også Caremaster, som behandler ledsmerter i skulder, albue og knæ. Det kan være, at uheldet er ude, og at man har fået smerter, som ikke vil gå væk. Det kan også være, at man har fået en sportsskade. Her er en Caremaster god at bruge. Der er 4 behandlinger den. Den har højfrekvente vibrationer, som løsner de små muskler omkring leddene. Infrarøde stråler, som modvirker betændelsestilstande og fjerner hævelser. magnet terapi, som øger blodcirkulationen og giver smertelindring. Varme, som reducerer hævelser og giver smertelindring.

 

Posted in: carerelaxdk