Teknisk opsætning af den store fest: Dette skal du huske

By:

Skal der løbe et stort event af stablen, og vil du gerne sikre dig, at det lever op til alle de krav, som der stilles til en god og ikke mindst sikker fest? Så er du landet det rette sted, hvis du søger gode råd til dette. Det er nemlig et stort stykke arbejde, som de færreste kan tage sig af alene.

Hvor ligger kablerne?

Til den helt store fest med scene og dansende publikum skal du sikre dig, at der ikke er nogen mulighed for, at publikum kan komme til at påvirke musikken og optrædenen med et par uheldige bevægelser. Med kabelbakker kan du pakke dine kabler fra scenen godt ind, hvis det skulle blive nødvendigt at rulle dem ud tæt på, hvor folk går mest.

Få styr på lyden

Ingen fest uden god lyd. Dårlig lyd kan faktisk ødelægge enhver fest, og så vil alle gæsterne gå hjem med en dårlig smag i munden. Der er utroligt mange facetter af lyden, som der skal holdes øje med, og det er vigtigt, at du sikrer dig, at alt fungerer, inden musikerne går på scenen for at trykke den af. Aftal med musikerne, om de har deres egne lydmænd med – det er nogle gange tilfældet.

Nødveje

Der findes skrækhistorier fra vilde fester, hvor tingene har taget overhånd, og publikum har mast hinanden i jorden, fordi der er blevet lukket for mange ind. Sørg for at markere nogle nødveje, som folk altid kan tage. Du skal sikre dig, at disse nødveje altid er tilgængelige, da det er afgørende for god sikkerhed.

Posted in: Sceneudstyr