Skub dine gør det selv-projekter godt i gang med boligtekstiler metervarer

By:

Stof er overalt omkring os. Møbler, tøj, håndklæder, indkøbsnet – alle sammen livsvigtige tekstiler. Med boligtekstiler metervarer kan du lave flotte gør det selv-projekter og praktiske løsninger til hjemmet.

Boligtekstiler er en bred gruppe tekstiler, som hovedsageligt bruges til betrækning af møbler. Men også ting som voksduge og gardiner fremstilles af boligtekstil. Det er tekstiler, som har en praktisk funktion i vores hverdag, og som vi bruger igen og igen.

Derfor fremstilles boligtekstiler med henblik på høj holdbarhed og slidstyrke. Modsat tekstiler til tøj er boligtekstil ofte kraftigere og kan være noget grovere i kvalitet.

Udvalget af boligtekstiler er uendeligt stort, og de forskellige typer har forskellige kvaliteter. Dit valg afhænger meget af dit projekt og dine behov.

Vælg et boligtekstil, der passer til din smag og dine behov

Skal du ombetrække spisebordsstole, kan du med fordel overveje et boligtekstil, som er nemt at rengøre og behageligt at sidde på i længere tid. Har du brug for nye gardiner, bør du først og fremmest overveje om de skal være mørklæggende eller mere gennemsigtige i kvaliteten.

En sofa kalder på høj komfort og dermed tekstiler, som er bløde og behagelige i overfladen, men samtidig nemme at rengøre – her kan en vandafvisende behandling være godt givet ud.

Uanset dit projekt findes der et tekstil, der opfylder dine behov. Boligtekstiler fås i alle tænkelige farver og med forskellige mønstre, som kan være med til at løfte og forny din indretning – uden at du skal ud og købe nye møbler.

Giv dine yndlingsmøbler en makeover med nyt betræk. Hvis du har mod på det, kan mange ombetrækninger klares i hjemmet med en saks og en hæftepistol. Hvis projektet er vanskeligt eller større end du har mod på, kan du også kontakte en professionel ombetrækker.

Posted in: skumprodukter