Sådan giver du dine stalddyr gode betingelser

By:

Har du en farm, og er du klar til at investere yderligere i dine dyrs velbefindende? Så er du en god mand og en, som er klar til at tænke fremad mod en verden, hvor vi passer lidt bedre på vores dyr. Vi har i denne artikel samlet 3 bud på udstyr, som kan gøre det lidt bedre og mere effektivt at være landmand.

Staldmåtter

Staldmåtter er måtter, som grise og andre kreaturer kan gå rundt på. Underlaget hjælper mod slid og mod eventuelle glid på et ellers glat underlag, og det vil dyrene helt sikkert sætte pris på, hvis de i forvejen er lukket inde på et lille område i lang tid. Staldmåtter er fleksible og slidstærke, og så kan de tilpasser til lige præcis dine arealer.

Grisevægte

Døjer du med at få vejet dine grise, så du ved, om de store nok til at blive slagtet? Så kan du drage fordel af en grisevægt, eller en såkaldt kreaturvægt, hvor dyrene selv går op via en rampe. På den måde slipper du for umulige løft, og du får stadig den nødvendige information om dyrene. Hav dog altid lige en gulerod ved hånden, så dyret har lyst til at gå derop.

Varmelamper

Smågrise har brug for varmelamper, hvis de separeres fra deres mor, fordi de har brug for den nødvendige varme til både at hold sig varme og udvikle sig ordentligt. Varmelamper kan købes relativt billigt, men de vil have en stor effekt på dine dyrs velbefindende. Det er noget, som enhver vil sætte pris på og helt klart investeringen værd.

Posted in: Landbrug