Personliggør dit hjem

By:

For mange mennesker kan det tage flere år at finde frem til, hvad den lille detalje er, som kan binde hele rummet sammen. Der er ikke nogen konkret opskrift på dette, men med en saxlampe fra Le Klint kommer du i hvert fald et skridt tættere på målet. Den hyggelige saxlampe passer ind i stort set samtlige hjem, og jeg er sikker på, at den også vil se godt ud hjemme ved dig. Om ikke andet er der mulighed for, at den får sat den endegyldige prik over i’et.

Årelange traditioner

Den danske designvirksomhed Le Klint begyndte helt tilbage i starten af 1900-tallet. De startede med at producere lamper, og har gennem tiden designet og produceret en lang række klassikere, som kan ses i mange hjem verden over. Heriblandt saxlampen som er blevet en udødelig klassiker. Le Klint er en familievirksomhed, som har kørt gennem flere generationer. På trods af nye og mere moderne designs, har de altid sørget for at have et blik for de gamle traditioner, og dermed bevare den oprindelige ånd i produkterne. Et af Le Klints varemærker er den klassiske plisserede lampeskærm, som de fortsat benytter sig af den dag i dag. Der er få så omskiftelige brancher som mode- og designverdenen, og det kan være udfordrende at gennemskue, hvad der er fedt den ene dag og helt ude den næste dag. Med det for øje er det endnu mere imponerende, at Le Klint har holdt virksomheden kørende i mere end 100 år. Dette er resultatet af evigt blik for kvalitet, æstetik samt funktionalitet.

Hvorfor lige os?

Der er mange lampeforhandlere derude, men hos LuxLight har vi altid gjort vores yderste for at være de bedste på markedet. Dette har vi blandt andet gjort ved at sende 80% af alle ordrer bestilt inden kl. 14 samme dag.

Posted in: Designerlamper