Økologisk firmafrugt reducerer miljøbelastningen

By:

De økologiske principper går ud på at dyrke jorden i samspil med det omgivende miljø, så omgivelserne påvirkes mindst muligt, og levestederne for vilde planter og dyr bevares bedst muligt. Ved økologiskproduktion er der blandt andet lav eller ingen brug af kunstgødning og pesticider samt anvendes genmodificerede planter og mikroorganismer ikke.

I forhold til den miljøbelastning, som den konventionelle landbrugsproduktion påfører, så er økologi en dyrkningsform, der reducerer denne belastning. Jo mere økologi man køber, desto flere landmænd lægger om, og jo mere landbrugsjord dyrkes med et lavere gødningsniveau, og det er godt for miljøet. Der er herved flere miljøfordele ved at vælge økologisk.

Hos Frugtkurven får I økologisk firmafrugt og økologisk frugtordning, der passer perfekt til alle virksomheder, som gerne vil have 100 % ren og naturlig økologi på arbejdspladsen.

Frugtkurvens eget pakkeri, er optimeret med fokus på en minimering af co2 belastning, og deres special fremstillede Frugtkasser er 100% bionedbrydelige, fremstillet af 80% genbrugsfibre og ydermere trykt med svanemærkede og fødevaregodkendte trykfarver.

Dette gør sig også gældende for deres PVC-fri Frugtkurve, som er fremstillet med henblik på maksimal vaskbarhed for optimal fødevaresikkerhed og høj hygiejne. Selv bund-papiret i hver Frugtkurv er fremstillet af PFSC-mærket papir fra genbrugelige trækilder og er af denne årsag også 100% bionedbrydelig.

Tilmed er Frugtkurven af Fødevarestyrelsen godkendt til pakning, håndtering, distribution og salg af økologisk frugt og grønt. I skal blot vælge, om den økologiske frugt skal leveres i små kurve eller store kasser. Alt efter, om I er en mindre afdeling eller en større virksomhed, så vil anbefalingerne variere.

De økologiske frugtkurve og frugtkasser er til alle virksomheder, der har fokus på miljøet, og som gerne vil indarbejde mere naturlig økologi i arbejdstiden.

Frugtkurvens økologiske frugtkasser og frugtkurve er en fryd for øjet, og skal bare opleves bid for bid, så bestil allerede jeres firmafrugt i dag.