Ny corona-hobby? Her er tre bud

By:

Hvis du som mange andre danskere har gået og kukkeluret lidt for længe og spillet de samme brætspil igen og igen, så kan vi i denne artikel give dig nogle bud på ting, som kan inspirere dig. Vi ved godt, at corona er hårdt at komme igennem, men vi skal lige holde ud til det sidste.

Begynd at male

Kreativitet er noget, som vi måske har savnet under corona, fordi alt bliver så trivielt – men hvorfor ikke få det ned på et stykke papir ved at lege kunstner? Maling på et lærred kan sætte nogle fantastiske tanker i gang, og der findes ikke noget smukkere end følelser, der kommer til udtryk i et billede. Det er ikke specielt dyrt at komme i gang heller, hvis du vælger de rigtige former for maling.

Gaming med børnene

Hvis du er lidt oppe i alderen og aldrig rigtig har prøvet det der gaming, så er det måske tid til at gøre noget ved det. Gaming er kæmpestort, og mange unge og børn verden over spiller mange timer hver dag. Det er aldrig for sent at starte, fordi disse spil handler om meget mere end bare reflekser. Der er helt sikkert også noget for dig.

Spil guitar

Vil du gerne give alle dine bekendte en rigtig overraskelse, når I igen samles, så kan du med guitarspil vise, at du har brugt coronapausen fornuftigt. Guitarspil kan noget helt særligt, og hvis du har udkåren, som du gerne vil imponere, er dette bestemt også vejen frem. Du vil komme til at lære hurtigt, hvis du benytter de mange gratis videoer på nettet til hjælp.

Posted in: Malerartikler