Lev dit liv gennem smertefri bevægelse

By:

Mange danskere døjer med smerter enten i kronisk forstand eller i sporadiske forløb. Ofte forbinder vi det med overbelastning, betændelse eller smerter, der breder sig fra et overbelastet sted til et andet.

I den moderne smerteforskning er det blevet klart, at der er langt flere årsager til smerter end blot de biomekaniske. En moderne behandlingsform er en, hvor smertebehandling foregår i form af øvelser, træning og uddannelse, så du kan få redskaber til at tackle dine smerter.

Den moderne smertebehandling er en mulighed for folk med både kroniske og sporadiske smerteforløb, og det bliver særligt tilbud på privat smerteklinik. Her vil du møde forskellige kyndige behandlere, der alle tilbyder noget forskelligt til dit skræddersyet smerteforløb.

Under dit forløb undersøger de også, om der er nogle ting i dit arbejdsmiljø, din kost eller andet, som kan have indflydelse på dine smerter. I moderne smerteforståelse er man klar over, at smerter, der virker typiske, er komplekse og kræver en specialiseret genoptræning.

Specialiseret genoptræning til et aktivt liv

Uanset hvilke smerter du kommer med, så baserer forløbet sig på at gøre dig mere fysisk aktiv. Du kan komme til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor I sammen gennemgår alle dine ønsker og behov, så I kan finde frem til den bedste behandlingsmulighed for dig.

Du vil både modtage rådgivning og undervisning, så du kan blive mere uafhængig af behandlere i fremtiden. Træningssessionerne vil gøre dig til en uafhængig person igen, hvormed du kan nyde smertefri og aktiv bevægelse.

Ofte behandler de smerter, der sidder i ryg, nakke, skulder, albue, knæ og hofte. Hvis du ikke befinder dig i nogle af disse kategorier, er du velkommen til at kontakte din private smerteklinik og høre dem, om de ikke kan hjælpe dig alligevel.