Køb hundeudstyr til sommerferien

By:

Hvis du skal have din hund med på sommeferie, skal du nok bruge noget ekstra udstyr til den. Det kan være en ny transportkasse eller en kurv, der er nem at have med på ferie. På den måde får dig og din hund den bedste ferie. 

Dollardog.dk har et stort udvalg af hundetilbehør. Du kan dermed nemt finde det, du skal bruge for at blive klar til ferien. Alt deres udstyr er i en god kvalitet og er testet, så det er det mest hundevenlige udstyr. Det er altså ikke noget, din huns kan komme til skade på. 

Sørg for ordentlig transport af din hund

Hvis du skal på bilferie, er det oplagt at tage hunden med. Men husk at have det rigtige udstyr til ferien. Det kan for eksempel være en god transportboks. Dollardog.dk har et stort udvalg af transportkasser og transportbure, der nemt kan stå bag i bilen. På den måde er du sikker på, at hunden forholder sig roligt under køreturen og ikke for eksempel prøver at kravle over på skødet af dig, mens du kører. 

Mange ældre hunde har problemer med ben og hofter. De kan dermed have svært ved at hoppe op i bilens bagagerum. Du kan købe en rampe til hunden, så den selv kan gå op i bagagerummet. På den måde undgår du selv en række tunge løft. Det er heller ikke alle hunde, der kan lide at blive båret på. 

Spænd hunden fast

Hvis du gerne vil have, at hunden sidder inde i kabinen sammen med dig, er det en god ide at have den spændt ordentligt fast. Igen så den ikke bevæger sig rundt i kabinen og forstyrer dig i din kørsel. 

Hos dollardog.dk kan du købe et autosæde til små hunde. Det er en lille boks, de kan sidde i under kørslen. Boksen er dog åben for oven, så det er ikke et transportbur på den måde. En større hund kan godt sidde på sædet. Hvis du gerne vil undgå hundehår ud over det hele, kan du købe et tæppe, der passer specielt til bagsædet i bilen. Når hunden holder sig på tæppet, bliver hele bilen ikke fyldt med hundehår. 

Hvis I skal i sommerhus et sted, hvor der ikke er hegn om haven, kan det være, at din hund vil stikke af. Så er det godt at have et mobilt hegn med, så er man sikker på, at hunden bliver inde i haven. 

Posted in: Uncategorized