Kæmpe sortiment af kvalitetsværktøj og -maskiner til billige priser

By:

Er du professionel håndværker eller gør-det-selv mand, og står du og mangler det rigtige værktøj, maskiner eller tilbehør? Så finder du mere end 15.000 varer hos Dorch & Danola, som både er en fysisk håndværkerbutik i Odense og netbutik. De forhandler alt inden for elværktøj, håndværktøj, akku-maskiner og stationære maskiner, og her finder du kendte kvalitetsmærker som Maktia, Teng Tools, FESTOOL og Milwaukee til billige priser.

Kæmpestort udvalg af værktøj og maskiner

I webshoppen finder du et stort udvalg af akku maskiner som f.eks. løvblæsere, græstrimmere og boremaskiner, der er genopladelige. Du finder elværktøj som eksempelvis slagboremaskiner, kædesave, affugtere eller varmeblæsere, som du kan anvende i dit daglige arbejde som håndværker. Her finder du også et stort udvalg af smart og komfortabelt arbejdstøj, sikkerhedssko og arbejdshandsker, som egner sig til udendørs og indendørs arbejdsbrug. Hvad enten du er professionel eller privat gør-det-selv mand, så finder du et kæmpestort udvalg af håndværktøj og værktøj i forskellige prisklasser, som passer til dine behov. Gå selv på opdagelse og find borsving, høvle, skrabere, spatler, hamre, knive, stemmejern, skruetrækkere, nedstrygere, koben, topnøgler og meget andet.

Pristjek, hurtig levering og kort reparationstid

Dorch & Danolas fysiske butik er 1500 kvm stor med showroom og eget lager, hvor du finder et stort sortiment, og det som ikke findes på lageret, bestiller de gerne til dig fra producenten. De har også et serviceværksted, hvor de reparerer alle de kendte mærker inden for elværktøj, slibemaskiner og akkumaskiner m.m., og hvor du kan få dit værktøj eller dine maskiner repareret på kort tid til billige priser. Dorch & Danola er autoriseret garantiværksted for maskiner af mærkerne FESTOOL, AEG, Holzmann, Milwaukee, Ferax og Luna. Den gode kundeservice er i fokus i både den fysiske butik og i webshoppen, og har du f.eks. spørgsmål på mail, besvares den inden for 24 timer. Med Doch & Danolas store udvalg behøver du kun at handle et sted, og de tilbyder pristjek, så du altid får varen billigst muligt.

Posted in: Uncategorized