Inspiration: Tips til hyggeprojekter med familien

By:

Corona har ikke ligefrem manglet familietid, men det ser ud til at vare en smule endnu – selvom landet så langsomt åbner op. Der er mange ting, man kan give sig til med familien, men vi har i denne artikel skåret det ned til tre bud på, hvad du og familien kan få tiden derhjemme til at gå med.

Byg et møbel med epoxy resin

Hvis I har en lille smule håndværker gemt i familien, så kan det være utroligt godt tidsfordriv at gå i gang med at bygge møbler. Eksempelvis kan du med en planke lave et spisebord ud af næsten ingenting og får ingen penge. Du kan tilmed toppe det af med en omgang klar epoxy, så du skaber nogle unikke mønstre på en overflade, som er nem at rengøre.

Bålsted til snobrød og lignende

Dette er en meget billig løsning, som heller ikke behøves at tage så lang tid at lave. Men til gengæld får du og familien masser af glæde af gløderne på bålet til eksempelvis snobrød. Man behøves heller ikke lave mad på bålet, men man kan bruge det som varme en lunken sommeraften, hvor man ikke gider trække indenfor i varmen.

Byg en pizzaovn

Nogle vil sige, at dette er et noget mere avanceret bålsted, og det ikke helt forkert. Det tager længere tid at bygge, men det er et godt gør det selv projekt, som kan give nogle lækre og velsmagende resultater i sidste ende. Pizzaer smager bare lidt bedre, når det er hjemmebagt og i stenovn, men husk at isolere ovnen ordentligt med keramisk isolering.

Posted in: Marine