Inspiration til temafesten fra PartyButikken

By:

Skal du beværte en forestående fest, og overvejer du at udskrive et tema? Hos PartyButikken finder du inspiration til temafesten, hvad enten du ønsker et af de klassiske temaer, eller vil udfordre dine gæster med de mere laternative af slagsen. Gå på opdagelse i deres online katalog af kostumer og tilbehør, og giv fantasien frit løb!

De flabede 50’ere og de pangfarvede 80’ere

Drømmer du dig tit tilbage til 80’erne? Eller kigger du med længsel på den stilfulde beklædning fra film i 50’erne? Hos PartyButikken har du mulighed for at genoplive en forgangen tidsperiode. Du finder nederdele i flabede polkaprikker, frække solbriller og en skinnende sort Elvis-paryk til at genoplive rockabilly-stemningen fa 50’erne.

Du finder et flippet farvemekka af hippikostumer til at dykke tilbage og smage på 70’erne, og kan gøre dansegulvet farligt i kostumer og parykker i 80’ernes pangfarver. 

Det frække og det farlige

Hos PartyButikken har både mænd og kvinder mulighed for at udleve deres frække og farlige udklædningsfantasier. Vær cowboy for en aften, udfordre dine venner i et gangsteropgør, drik rom som en sørøver eller mjød som en viking. Alle de klassiske temaer er repræsenteret i kataloget, og giver dig mulighed for at lege med genrene. Skal du være elegant, forførende, vild eller fjollet? Alle muligheder er åbne.

Du finder både heldragter, hele outfits, enkeltdele og accessories til de forskellige temaer, så du kan blande kostumerne med tøj fra din egen garderobe, hvis du ønsker det. 

 Fra Tyskland til Hawai

Skal dine gæster udsættes for tyske schlagersange og store fadøl med skum? Udlev din indre Heidi i tyrolerkjole, klæd dig ud i øldragt, eller bliv aftenens ølbringer med plads til 6 fadøl i hatten. Mulighederne er mange, hvis din temafest skal være en oktoberfest! Vil du hellere sydpå for en aften, finder du i kataloget et farvestrålende udvalg af klassiske hawaiskjorter, blomsterkranse, bastskørter og stråhatte.

Tag et kig på www.PartyButikken.dk og lad dig inspirere til en vellykket temafest!

Posted in: Uncategorized