Gør dit hus mere sikkert med en Yale Doorman lås

By:

Indbrud er et stort problem både i byen og på landet. Det er derfor vigtigt at have en god lås. På den måde kan man i højere grad efterlade sit hjem og føle sig mere sikker på, at der ikke har været nogen, når man kommer tilbage. 

Låsesystemet Yale Doorman er et elektronisk låsesystem, der er meget sikkert. Det giver derfor en god sikring mod indbrud og gør det nemmere for en at forlade sit hjem i vished, om at der ikke vil ske noget, mens man er væk. Der findes mange forhandlere af Yale Doorman i Danmark. Det er både muligt at købe systemet i butikker og på nettet. En god forhandler af Yale Doorman låse er billigsikring.dk. De forhandler flere forskellige slags og hos dem er det også nemt at købe ekstra udstyr, hvis man har brug for det. 

Hvordan fungerer en elektronisk lås?

Det smarte ved en elektronisk lås er, at man ikke skal bruge en nøgle til den. Det gør døren meget sværere at dirke op. Til en Yale Doorman lås skal man enten bruge en fjernbetjening, en nøglebrik eller en kode, som man taster ind på låsens display. Det bliver dermed meget sværere at komme ind i huset. 

Det gør, at man ikke behøver at huske sine nøgler, når man tager hjemmefra. Det er altså slut med glemte nøgler og at komme til at smække sig ude. Med Yale Doorman skal man bare kunne huske koden. På den måde bliver det også nemmere at holde styr på, hvem der har adgang til ens hjem. Det kan være, at man har givet en nøgle til en tidligere kæreste, men ikke har fået den tilbage. Med en Yale Doorman lås kan man ændre koden, så er man sikker på, at den tidligere kæreste ikke kan komme ind i ens lejlighed. 

Single point og multi point låse

Yale Doorman findes både som single point og multi point. Single point passer til etpunktslåse, mens multi point passer til trepunktslåsene. Man skal derfor være opmærksom på, hvilken type lås man har, inden man handler. Ellers ender man med at skulle bytte sin nyindkøbte lås. Det ville jo være ærgerligt. 

Nem installering af låsen

Det er nemt at installere en Yale Doorman lås. Det er ikke noget, man behøver en låsesmed til. Man skruer låsekassen og tilbehøret til den gamle lås af. Herefter sætter man den nye lås og låsekasse på plads. En kasse med Yale Doorman indeholder alle de dele, man skal bruge. Derudover medfølger der også umbraconøgler og skruer. Man behøver altså ikke at rode rundt efter sit eget værktøj. Det er lige ved hånden. 

Hvis man har brug for hjælp til at sætte låsen i, er der en god video på billigsikring.dk’s hjemmeside. Her bliver man guidet igennem processen trin for trin. 

Elektronisk lås – husk at skifte batterier

Som elektronisk lås kører Yale Doorman på batterier. Det er derfor vigtigt, at man husker at skifte batterierne. Ellers virker låsen ikke, som den skal. Det er en af de eneste ulemper ved Yale Doorman. 

 

Posted in: Uncategorized