Gør din passion til din karriere

By:

Man siger, at hvis man elsker sit arbejde, arbejder man aldrig en dag i sit liv. Hvis din passion også er velvære og søgen efter et langt, sundt liv, der er rigt og aktivt, bør du gøre dette til dit job, så du kan motivere andre med din passion for det gode liv. 

Du behøver intet andet end din passion og måske en smule træningserfaring fra din dagligdag for at gøre alvor af denne mulighed. Du kan tage en personlig træner uddannelse i København, hvormed du kan tilbyde en ydelse fra den øverste hylde i fitnessbranchen.

Du vil blive uddannet af landets førende udbydere af denne uddannelse, så du er garanteret den største mulighed for succes. Du vil blive internationalt certificeret og kan både bruge din uddannelse som selvstændig, på deltid eller som fuldtidsbeskæftigelse i et center.

En uddannelse der er den fulde pakke

Uddannelsen er bygget op på en sådan måde, at alle modulerne giver dig den fulde pakke, som du har brug for ude på arbejdsmarkedet. Det hele handler om at nå i mål med en fuldbyrdet uddannelse som personlig træner, hvor der vil blive inkorporeret moduler som anatomi, fysiologi, etik og rollen som ambassadør.

Du kan blive ansigtet udadtil i en fitnesskæde, hvorfor det er vigtigt, at du både lærer om kommunikation, kropssprog, programlægning og instruktion. Du vil være klar til at skræddersy forløb til den enkelte, hvorfor det produkt, som du tilbyder, er unikt og et must for mange mennesker, der ønsker at forbedre deres velvære.

Fitnessbranchen oplever en stigende interesse og derfor større efterspørgsel for personlige træner, så kom i gang allerede i dag og brug dit talent til at forberede andres liv og dagligdag.