Forvalt overskuddet: Gode investeringer til din virksomhed

By:

Mange virksomheder er gået tilbage under corona af naturlige årsager, men der er også de virksomheder, som har lavet en fantastisk handel med djævlen takket være sygdommen. Vores behov har nemlig ændret sig, og vi benytter nogle helt andre kanaler til at få dækket vores behov. Hvis det har udmundet sig i succes for dig, så kommer vi her med gode råd til, hvordan du kan forvalte overskuddet på en god og langsigtet måde.

Forbedr arbejdspladsen

Du skal sætte pris på de medarbejdere, der har været med til at lægge vejen for den nylige succes, og du vil gerne holde på dem lidt endnu. Det kan du gøre ved at foretage nogle tiltag på arbejdspladsen, som er til deres fordel. Det kan eksempelvis være en gratis aftale med Firmafrugt Økologisk, hvor de helt frit kan tage frugt, som de vil.

Invester i organisk reach

Du har helt sikkert prøvet at lege med annoncering på Google, men det giver bare allerbedst, hvis du kan komme øverst på Googles organiske resultater – altså de visninger på Google, hvor man ligger øverst uden at have betalt for det. Det er nemlig her, hvor folk klikker mest, og du kan med rette investere i et bureau, der kan hjælpe dig med at kommer øverst på dine søgninger.

Professionel video

Video er en god måde at vise på, at man er meget mere end bare en hjemmeside og en infrastruktur. Der er personer bag det hele, og den identitet er vigtig at have med, når man skal vise andre, hvem man egentlig er. Husk dog lige underteksterne, hvis de skal på de sociale medier.

Posted in: Frugtordning