Find den rette facadedør til dit hus

By:

Der er mange overvejelser, man kan gøre sig, når man skal have en ny facadedør eller skal vælge facadedør til sit nybyggede hus. For det første skal døren passe til huset. Den skal følge husets stil og farver. Derudover skal det være en dør, man synes er pæn. Den er noget af det første ved ens hus, man ser, når man kommer hjem. Endelig kan man også tænke over, om der skal være vinduer i døren eller ej, og hvordan døren kan være med til at holde indbrudstyve ude af ens hus. 

Net2kompagniet.dk har et stort udvalg af facadedøre. Hos dem kan man derfor altid finde lige den dør, man står og leder efter. Det er døre i mange forskellige materialer og i mange forskellige udfordringer. Du vil derfor helt sikkert kunne finde en, der lever op til dine krav og betingelser, og som falder i din smag. 

Vinduer eller ej

Hvis man har en entre uden vinduer, kan en dør med vinduer være en god løsning til at få mere lys ind i entreen. Det er rart at have dagslys i dagtimerne. Når man har vinduer i døren, har man også mulighed for at se, hvem der ringer på.

Hvis man bor, så det er nemt at se ind af døren, kan man vælge at have matterede vinduer. På den måde kan man stadig få lys ind, men får lidt mere privatliv. Det kan være rart at kunne gå klædt, som man vil, uden at andre kan se en. 

For at få mere lys i entreen kan man også vælge at have et sideparti ved siden af facadedøren. Det er en række vinduer, som man nemt og billigt kan tilkøbe, når man køber facadedør hos net2kompagniet.dk. 

Massive døre

Hos net2kompagniet.dk har de også flere massive døre eller døre med kun små vinduer. Hvis man allerede har vinduer i entreen, behøver man ikke det ekstra lys. Det kan også være, at man synes, at en massiv dør ser pænere ud. Entreen er ikke sted, man opholder sig særligt meget, så her kan man godt leve med, at der ikke kommer så meget naturligt lys ind. Det er jo det, mange gør, når de bor i lejlighed. 

Både de massive døre og facadedørene med vindue i kan også fås som dobbeltdør. Hvis man har plads til det, kan det være en flot løsning. Den kan også være praktisk, idet det så er nemmere for eksempel at flytte møbler ind og ud af huset. 

Posted in: Uncategorized