Få styr på din hårstyling med disse få produkter

By:

Uanset hårtype kan det være en udfordring at style håret, så det sidder på den helt rigtige måde. Mange af de kendte får det til at se så let ud, når de går ned af den røde løber med helt perfekt hår – men bare rolig du kan sagtens lave en sexet, elegant og flot frisure uden hjælp fra professionelle hårstylister! Gennem denne artikel giver vi dig derfor nogle fif til, hvordan du bruger de forskellige hårstylingsprodukter og hvor du finder hårstyling til de bedste priser.

3 lette hårstylingstips: Sådan styler du dit hår som de kendte

Har du lagt mærke til, hvordan de kendtes hår nogle gange sidder næsten perfekt uperfekt? Det der lidt rodet, sexede, I-woke-up-like-this-look? Det kræver faktisk lidt at få et look der ligner, at du er ligeglad uden at være det. Men bare rolig, med disse produkter kan du nemt skabe et sexet, voluminøst look uanset din hårtype og hvad enten du vil have det løst eller opsat!

  1. Saltvandsspray

Med en saltvandsspray kan du nemt skabe et sexet strandlook, der giver tekstur og volumen til håret. Prøv især saltvandsspray i langt eller i krøllet hår til at definere dine naturlige krøller.

Prøv f.eks. Sexy Hair Healthy Soy Renewal Beach Spray 150 ml.

  1. Hårpudder

Hårpudder er perfekt til at skabe volumen i fint hår, så du lade de lange lokker hænge løst, uden det kommer til at se slasket og tyndt ud. Drys pudderet ned ved hårrødderne og massér det ind i håret for at skabe volumen.

Prøv f.eks. Schwarzkopf Osis+ Dust It 10 g.

  1. Volumenspray/tørshampoo

Vidste du at din tørshampoo faktisk er en helt udmærket volumenspray? Løft håret op og toupér evt. lidt ved hårrødderne, spray derefter tørshampoo på og red håret ned med en børste eller kam for at dæmpe volumen.

Prøv f.eks. Batiste Plus Show-Stopping Heavenly Volume Dry Shampoo 200 ml.

Køb dine hårstylingsprodukter billigt hos emma.dk

Hvis du også synes at stylingprodukter fra de store hårstylingbrands som Schwarzkopf, Kevin Murphy, Batiste, L’Oréal og Moroccanoil kan være lidt dyre i længden, så har vi fundet den perfekte hjemmeside til dig!

Hos hjemmesiden emma.dk tilbyder de nemlig produkter fra alle de store brands inden for hårstyling, makeup, parfumer og hudpleje til langt under butikspriserne. Som medlem af deres fordelsklub kan du faktisk spare helt op til 85 % på udvalgte produkter! Som medlem koster det 85 kr. om måneden, men du får til gengæld billige hårstylingsprodukter, gratis fragt og hurtig forsendelse på alle dine ordre.

Posted in: styling