Derfor er det vigtigt at skifte låsekasse på din gamle dør

By:

Mange kan have en særlig drøm om at købe et nyt, gammelt hus. Dermed har huset charme og en masse historie bag sig, og det bliver ikke som at flytte ind i iskolde lokaler, der aldrig før har set dagens lys. Der er dog nogle ting, du skal være opmærksom på, når du køber gamle huse. En af disse ting er, at låsekassen i låsen skal skiftes ud. Hvorfor det er så vigtigt, kommer vi ind på her.

Nye låsekasser giver øget sikkerhed

Egentlig er det simpelt nok: Hvis du vil have, at din lås fungerer optimalt, og altså holder ubudne gæster ude, skal låsekassen være i orden. Er dette ikke tilfældet, har låsen i og for sig ikke den funktion, den bør have. Låsekasser er derfor meget vigtige at have styr på. Der findes et væld af forskellige låsekasser på markedet, så det er bare om at vælge den, der passer bedst til dit behov.

Låsekasser til gamle yderdøre

Låsekassen, du vælger, skal naturligvis være til yderdøre. Du skal se låsekassen som en slags ekstra dørlås. Den gør, at det er mere besværligt at lave indbrud – ligesom den kan klare skub og pres på døren. Så hvis du har en gammel yderdør, betyder det altså ikke, at du kan glemme alt om at sove trygt om natten. Med en låsekasse til yderdøre er du godt på vej.

Montér selv låsekassen

Hvis du tænker, at det nok er besværligt at montere låsekassen til din gamle dør, tager du fejl. Det kan de fleste klare. Det er bare at tage den gamle låsekasse ud, rengøre det hele for snavs, og så sætter du den nye fast med to skruer. Nemt!

Posted in: Låse