Campinglivet: 3 stykker udstyr, du må eje

By:

Campinglivet er for mange noget helt særligt, og det giver det frirum, vi som mennesker har brug for til tider. Men for at skabe det frirum kræves det helt rigtige setup, og derfor skal du have fat i noget bestemt udstyr, når du skal køre på campingpladsen for at slappe af. Vi giver dig her det grundlæggende udstyr, hvis du har købt campingvogn for første gang.

Campingstole

Stole og bord, som kan slås op i udeteltet, er alfa og omega for enhver god campingtur. Det er nemlig her, du kommer til at bruge meget af tiden med kortspil, vin og godt humør. Det behøves ikke være noget vildt, det kan bare være nogle hvide klapstole akkurat som naboen har. Vi anbefaler dog, at de kan lægges ned, så du trods alt sidder nogenlunde komfortabelt. Og husk hynderne til dine campingstole.

Teltvarmer

Hvis du gerne vil campere i Danmark, skal du være forberedt på, at det selv om sommeren godt kan blive køligt i forteltet om aftenen, og når natten presser på. Ingen gider sidde inde i campingvognen, og derfor skal du have en terrassevarmer af en art, når du gerne vil sidde langt ude på natten for at hygge og snakke over et glas vin.

Grill

Ingen campingtur uden en god grill. Madlavning er ironisk nok en stor del af camping taget i betragtning af, at det ikke er specielt imponerende at stå og lave med inde i selve vognen. Men her kommer grillen i spil, fordi du kommer til at stå mange timer foran den, når der skal laves bøf og hvidløgsbrød til maden.

Posted in: Camping