3 tips til at forbedre din virksomheds image

By:

Som virksomhedsejer bør du interessere dig for, hvordan I fremstiller jer selv på arbejdspladsen. Der er både små og store ting, som kan påvirke, hvordan andre ser på jeres virksomhed, og det kan alt sammen i sidste ende have betydning for de kunderelationer, som I har kæmpet så hårdt for at opbygge. Vi giver dig her tre små råd med på vejen.

Udendørs askebægre

Der findes ikke noget mere frastødende end lugten af røg i forbindelse med cigaretskodder, som flyder over alt på jorden. Med udendørs askebægre kan du lade din medarbejdere ryge, uden at besøgende og potentielle kunder får fornøjelsen af lugten og de grimme skodder. Der findes et væld af forskellige løsninger, og uanset hvilken løsning du går med, vil det hjælpe på virksomhedens image.

Bæredygtige løsninger

Der findes ikke noget mere trendy end grønne løsninger i det, vi foretager os, og det lægger dine kunder og samarbejdspartnere mærke til. Hvis du gerne vil styrke dine forhold, skal du tænke i bæredygtige løsninger og gerne brande dig selv med det, så folk rent faktisk ved, at I kæmper for at gøre en forskel. For nogle kunder er det en meget vigtig ting, og så kan du altså hurtigt komme foran i køen.

Pæne udendørsarealer

Når du skal holde kundemøde, skal du tænke over, hvad det er for et førstegangsindtryk, som dine gæster får af virksomheden. Og det starter uden for med de grønne arealer og lobbyen. Ser det ordentligt og ryddeligt ud? Har gartneren gjort et godt stykke arbejde? Det kan have betydning for, om kontrakten kommer i hus.

Posted in: Rengøring