3 måder at optimere badeværelset på

By:

Vi bruger flere timer på badeværelset, end vi reelt lige går og tror, og derfor er så afgørende, at vi føler os godt tilpas, når vi skal i bad, børste tænder eller på toilettet. Det er det første sted, vi går ind og morgenen, og det sidste vi bruger, inden vi går i seng, og derfor får du her 3 måder, hvorpå du kan gøre dit badeværelse mere lækkert.

Brusevægge er bare mere lækkert

Brusevægge har egentlig samme funktion som et brusegardin, men det er et mere stilsikkert og praktisk godt alternativ til det omklamrende og fugtige forhæng, der alligevel skal skiftes ud engang hvert halve år.

Hvis du mener, at du ikke kan få en brusevæg, fordi dit badeværelse er indrettet specielt, tager du fejl. Du kan få brusevægge efter mål og til ret overkommelige priser.

Gulvvarme ændrer hele oplevelsen på badeværelset

Kolde gulve giver kolde tæer, og det er noget af det værste om morgenen. Særligt, når vi skal bruge 30 minutter på at tage bad og gøre os klar til en dag på job. Du behøves ikke tage tøj på bare for det, fordi med gulvvarme forsvinder de kolde fusser. Det er en større investering, men helt sikkert det værd i sidste ende.

Håndklædevarmere som ekstra luksus

I forlængelse af forrige råd kommer her håndklædevarmere, som er en slags radiator, som både giver rummet en smule varme, men vigtigst af alt varmer dine håndklæder, så du som nyvasket kan få lov at nyde de bløde og varme kropstæpper. Det har du nemlig fortjent.

Kan både installeres og stå frit.

Posted in: Bolig